За нас

…2018 г.

Основана през 2018 г., “БГ Шоп 2018 ЕООД” стартира дейността си с внос и търговия на скъпоценни и полускъпоценни камъни и стоки. В нашият онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от колекции на класически и модерни бижута, по-голямата част от които са ръчна изработка. Парнирайки си с дилъри от цял свят, (САЩ, Канада, Австралия, Хонконг), успяваме да предложим една много добра селекция от бижута, като се стремим винаги да поддържаме голямо разнообразие от модели, с различен дизайн без компромис от към качеството. Така успяваме да задоволим и най-претенциозните си клиенти и да им предложим лукс, изящество, съобразени с вкуса и предпочитанията им и всичко това на достъпни цени.

“Баланс между авангардност и традиция.”

…Традиция

В нашият каталог ще откриете класически модели на сребърни и златни бижута, които винаги са и ще бъдат на мода. Със своето изящество и прецизна изработка, те са едни от най-търсените и предпочитани от клиентите, защото вдъхват аристократизъм и самочувствие. Те подчертават уникалния образ на всяка жена и са ярък акцент към нейните стил, красота и грация. С тях тя винаги ще бъде индивидуална и привлекателна и ще буди възхищение.

…Авангардност

В Karat.bg ще откриете разбира се и богата колекция от съвременни модели на сребърни и златни бижута, с уникален стил и изработка. Те са съобразени с вкуса и предпочитанията на всяка жена, която се стреми и е в крак с новите модни тенденции. За своята съвременна визия, тук тя ще открие модели с нетрадиционен и раздвижен дизайн, за да бъде винаги неповторима и изящна. В сайта се предлага и голямо разнообразие от добре съчетани комплекти, които перфектно ще допълнят тоалета ѝ и ще ѝ помогнат винаги да бъде уникална и ослепителна.

…2020 г.

Сключваме партньорство с водещи световни дилъри на диаманти. За любителите, колекционерите и за хората с вкус и възможности, които са решили да инвестират в скъпоценни камъни, ние предлагаме уникална за България услуга за съдействие при поръчка и внос. Квалифицирани областта специалисти ще извършат предварителна проверка преди доставката, за да сте сигурни в качеството и автентичността на избраните от вас диаманти.

…2022 г.

През 2022 г., стартирахме уникална услуга и възможност на нашите посетители да закупят подаръчен ваучер (в електронен или хартиен вид), който можете да използвате в непредвидени случаи, когато не сте имали време, а е трябвало да купите подарък за своята съпруга или приятелка или просто сте пропуснали да го направите. Ако изпаднете в такава ситуация и ви се налага да реагирате в последния момент, то можете да се възползвате от нашата оферта. Единственото, което трябва да направите е да влезете в сайта и електронно да заплатите подаръчен ваучер, на стойност 50, 100 или 200 лева, който ще получите автоматично на момента. Той може да бъде персонализиран и да носи името на този, за когото е предназначен. С този подаръчен ваучер може да се купи всичко, което е налично в онлайн магазина. Така пак ще успеете да блеснете с оригинален и незабравим подарък.

 

С уважение,
Karat.bg